Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Johannesburgu

Stampedo na fakultetu, poginula djevojka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba danas poginula u stampedo koji je izbio kada je gomila ljudi pokušala ući u prostorije fakulteta u Johannesburgu.

'Jedna je djevojka na smrt pregažena', rekao je glasnogovornik fakulteta Herman Esterhuizen, piše BBC. Među 17 ozlijeđenih je i majka smrtno stradale djevojke.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Snijeg poharao Pakistan Razorni učinci VIDEO Poharala ih snježna oluja, među poginulima 22 djece: Uništene kuće, naselja bez struje

Više od 18 000 osoba se neće upisati na željeni fakultet u Južnoafričkoj Republici. Tako je danas i došlo do panike jer su budući studenti strahovali za svoje mjestu na fakultetu shvativši da je ostalo vrlo malo šansi da predaju prijavnice zbog ograničenog broja aplikacija.

Do stampeda je jučer došlo i u pakistanskom gradu Lahore. U strahovitom naletu gomile tijekom koncerta popularnog pakistanskog pjevača Atifa Aslama poginule su tri djevojke, piše Timesofindia.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene