Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OBJAVILA VLADA

Novi protokol i za ulazak u Srbiju: U zemlju se može s negativnim testom starim do 72 sata ili u karantenu 14 dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanska vlada usvojila je u utorak protokol ulaska državljana Srbije i stranih državljana u tu zemlju, koji podrazumijeva ili negativan test na koronavirus star najviše 72 sata ili karantenu od 14 dana.

Strani državljani mogu ući u Srbiju uz dva uvjeta - negativan PCR test na koronavirus ne stariji od tri dana i potvrdu povjerenstva koje čine predstavnici srbijanskih ministarstava zdravlja, vanjskih i unutarnjih poslova, te ministarstva prometa, a pribavljaju je u veleposlanstvu ili konzulatu Srbije u zemlji iz koje dolaze.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Nastavlja se potraga Policija prekopava dvorište iz kojeg je nestala malena Danka: "Istražitelji imaju nove informacije" Aleksandar Vučić Teški dani Vučić poslao čudnu poruku te rekao da će sve objasniti: "Nije mi lako reći kakve smo vijesti dobili"

Srbijanski državljani uz negativan PCR test na koronavirus, također ne stariji od 72 sata, mogu ući i kretati se na čitavom teritoriju bez ograničenja, ali bez PCR testa s negativnim rezultatom, svi će - bez iznimke - morati provesti 14 dana doma u samoizolaciji.

Zdravstveni Krizni stožer za pandemiju koronavirusA preporučio je vladi Srbije da od 1. lipnja u potpunosti otvori granice za državljane Bosne i Hercegovine, Albanije, Crne Gore i Sjeverne Makedonije, za koje će vrijediti propisani protokol ulaska na teritorij Srbije, priopćeno je nakon današnje sjednice vlade. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene