Obavijesti Video Pretražite Navigacija
blokirana bjelašnica

Potraga za ubojicom završila novom tragedijom: Ubio ženu na ulici u Sarajevu pa na Bjelašnici zapucao i na policajce

BiH policija, ilustracija (Zoran Grizelj/PIXSELL)
BiH policija, ilustracija (Zoran Grizelj/PIXSELL)
Nedžad Čaušević, za kojim je policija intenzivno tragala nakon što je jutros na ulici u Sarajevu ubio jednu ženu, oduzeo si je život kada ga je policija sustigla na Bjelašnici.

Nedžad Čaušević, za kojeg se sumnjalo da je jutros u Sarajevu ubio Sanelu Trstenu i ranio još jednu ženu, oduzeo si je život nakon što se našao u policijskom okruženju.

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

Za Čauševićem su tragale sve raspoložive policijske snage nakon što je jutros ubio ženu na ulici u Sarajevu. Nakon što ga je policija okružila na Bjelašnici Čaušević je i na njih zapucao iz automatskog oružja, a kada je shvatio da ne može pobjeći, oduzeo si je život, piše Avaz

Blokirali Bjelašnicu

Policija je za Čauševićem tragala po Bjelašnici nakon što je u tog područja pronađeno njegovo vozilo. Prema šumskom dijelu planine upućeni su specijalci naoružani dugim cijevima, a u potrazi su sudjelovali i psi tragači. Vjeruje se da je Čaušević jutros naoružan automatskom puškom kojom je počinio krvavi zločin.

Kako doznaje Avaz, u pucnjavi je zalutali metak ranio i zaposlenicu poduzeća Park, ispred kojeg je i došlo do pucnjave. Prema dosadašnjim saznanjima, nesretna je žena bježala od ubojice, a pretpostavlja se da je motiv ubojstva ljubomora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene