Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Facebook profil britanske kraljice Elizabete II. u prvih 24 sata od otvaranja već je prikupio 60 tisuća štovatelja u Velikoj Britaniji.


Kraljica je u nedjelju postala članicom jedne od najpopularnijih internetskih društvenih mreža i otvorila profil pod nazivom The British Monarchy, a u podne 'lajkalo' ga je gotovo 60.000 ljudi, dok broj zainteresiranih za sadržaj web-stranice raste iz minute u minutu, prenosi Reuters.

Korisnici ne mogu zatražiti prijateljeljstvo s kraljicom preko toga profila, koju održavaju njezini službenici, niti joj slati poruke, no mogu pratiti što kraljevska obitelj objavljuje na svojim web-stranicama i komentirati određene statuse.

Praćenje aktivnosti kraljevske obitelji

Vezani članci Slika nije dostupna Britansko veleposlanstvo proslavilo rođendan kraljice Elizabete Slika nije dostupna Kraljica konačno pokazala osmijeh koji godinama ljubomorno čuva!

Svi koji su pritisnuli 'sviđa mi se', redovito će na vlastitoj facebook naslovnici dobivati informacije i pratiti aktivnosti kraljevske obitelji. Na kraljičinu Facebook profilu nisu objavljene osobne informacije, poput njezina bračnog statusa, njezinih interesa ili političkih i vjerskih uvjerenja. Ondje stoji i upozorenje da će bilo kakav neprikladan i uvredljiv komentar biti uklonjen.

>> Engleska kraljevska obitelj i na Facebooku

Kraljičini službenici zaduženi za društvene mreže prošle su godine otvorili njezin profil na Twitteru, na stranici za razmjenu fotografija Flickru i na YouTubeu. (Hina)