Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lajkali joj profil

U samo par sati kraljica Elizabeta II. na Faceu ima 60 tisuća štovatelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Facebook profil britanske kraljice Elizabete II. u prvih 24 sata od otvaranja već je prikupio 60 tisuća štovatelja u Velikoj Britaniji.

Kraljica je u nedjelju postala članicom jedne od najpopularnijih internetskih društvenih mreža i otvorila profil pod nazivom The British Monarchy, a u podne 'lajkalo' ga je gotovo 60.000 ljudi, dok broj zainteresiranih za sadržaj web-stranice raste iz minute u minutu, prenosi Reuters.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Bila je dijete' SKANDAL POTRESA kraljevski dvor Slika nije dostupna Postao hit na internetu NIKOLIĆ PISAO BRITANSKOJ KRALJICI - Nevjerojatno što je napisao

Korisnici ne mogu zatražiti prijateljeljstvo s kraljicom preko toga profila, koju održavaju njezini službenici, niti joj slati poruke, no mogu pratiti što kraljevska obitelj objavljuje na svojim web-stranicama i komentirati određene statuse.

Praćenje aktivnosti kraljevske obitelji

Svi koji su pritisnuli 'sviđa mi se', redovito će na vlastitoj facebook naslovnici dobivati informacije i pratiti aktivnosti kraljevske obitelji. Na kraljičinu Facebook profilu nisu objavljene osobne informacije, poput njezina bračnog statusa, njezinih interesa ili političkih i vjerskih uvjerenja. Ondje stoji i upozorenje da će bilo kakav neprikladan i uvredljiv komentar biti uklonjen.

>> Engleska kraljevska obitelj i na Facebooku

Kraljičini službenici zaduženi za društvene mreže prošle su godine otvorili njezin profil na Twitteru, na stranici za razmjenu fotografija Flickru i na YouTubeu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene