Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fotografije, video i novosti

Engleska kraljevska obitelj i na Facebooku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleska kraljevska obitelj, redoviti korisnik Twittera i YouTubea, odsad posjeduje stranicu na popularnoj društvenoj mreži Facebook koja će biti dostupna od ponedjeljka ujutro, objavila je Buckinghamska palača.

Kraljevska obitelj objavila je on line fotografije, video-snimke, novosti i govore kraljice Elizabete II., kao i nasljednika krune princa Charlesa te njegove dvojice sinova Williama i Harryja.

Pročitajte i ovo Engleska policija, ilustracija Uspostavljen kordon Drama u Engleskoj, u tijeku velika evakuacija: "Napustite područje i na vraćajte se" Abdul Shakoor Ezedi - 1 Potraga još traje Napadač koji je majku i djecu polio kemikalijom snimljen u dućanu: Ima ozljede, već je osuđen za seksualno zlostavljanje

Korisnici Facebooka neće, međutim, moći slati komentare niti stupiti u kontakt ili postati 'prijatelji' kraljevske obitelji jer se ona odlučila za kreiranje stranice a ne osobnog profila na toj društvenoj mreži.

>> I britanskoj kraljici troškovi za grijanje previsoki

Buckinghamska palača često je iznosila želju kraljice da usvoji nove medije. Elizabeta II. posjeduje BlackBerry i iPod a prvu je elektronsku poštu poslala iz jedne vojne baze 1976. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene