Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I prije bio problematičan

U SAD-u uhićen 6-godišnjak jer je napao ravnatelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u malom gradu američke države Indiane odvela je šestogodišnjaka iz njegove osnovne škole i optužila ga za napad i prijetnje ravnatelju.

Incident se dogodio nakon jednog ranijeg u travnju kada je policija u lisicama odvela šestogodišnju djevojčicu koja je vrištala, plakala, ozlijedila ravnatelja i oštetila imovinu u jednoj osnovnoj školi u Gerogiji. Djevojčica nije optužena.

Pročitajte i ovo Pronađeni ostaci nestalog dječaka je li ubijen? Novi detalji u slučaju pronalaska malenog Emilea: "Nikada ne bi otišao sam na mjesto gdje su ga pronašli" Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci

>> Policija uhitila 6-godišnju djevojčicu i stavila joj lisice na ruke

Učenik iz Indiane, koji je u školi nedavno suspendiran zbog toga što je grizao i udarao jednog zaposlenika, uhićen je 18. travnja u osnovnoj školi u Shelbyvilleu, oko 50 kilomettra jugoistočno od Indianopolisa.

"To nije bio izolirani incident", rekao je policijski poručnik u Shelbyvilleu Michael Turner. Djelatnici škole policiju su pozvali nakon što je neimenovani učenik udario ravnatelja i rekao njemu i njegovoj pomoćnici da će ih ubiti, stoji u izvješću policije.

Učenik je vikao, vrištao i ležao na podu ureda pomoćnice ravnatelja kada je policija došla. Pomoćnica ravnatelja odvela je učenika u policijsko vozilo. Učenik je odvezen u policijsku postaju i nisu mu stavljane lisice.

Turner je rekao da će podizanje optužnice za maloljetnike pomoći da se djetetu pruži potrebna pomoć. "Stavljajući ga u sustav mogu se otvoriti putevi koje možda roditelji nemaju", rekao je. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene