Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razbijala stvari po vrtiću

Policija uhitila 6-godišnju djevojčicu i stavila joj lisice na ruke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija iz savezne države Georgia prošli je petak u dječjem vrtiću uhitila 6-godišnju djevojčicu.

Malena Salecia Johnson s lisicama na rukama odvedena je u policijsku postaju, nakon što je razbijala stvari po vrtiću, bacala igračke i knjige te ozlijedila ravnateljicu, piše Seattletimes.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Majstor od bijega Uzalud lisičine na rukama i nogama: Pogledajte kako je zbrisao iz policijske postaje Slika nije dostupna Roditelji u suzama TRAGEDIJA 11-mjesečna beba umrla na 78°C, zaboravljena u automobilu

Kako je osoblje vrtića nije moglo smiriti, a njezina majka nije mogla priskočiti u pomoć i nije se javljala na telefon, pozvali su policiju.

Oni su objasnili da po proceduri svakome koga uhite i voze na zadnjem sjedalu vozila moraju staviti lisice na ruke, pa su tako učinili i sa šestogodišnjom djevojčicom.

Kako ima premalo godina, Salecia nije zadobila kaznenu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira. U postaji ju je policija pokušala smiriti, a tijekom razgovora dobila je i sok.

Majka nestašne Salecie opravdavala se da njezina kći, kao i svi drugi ljudi, nekada ima promjene raspoloženja. 'Vjerujem da to nije bio njezin dan', rekla je.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene