Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snijeg u Njemačkoj

VIDEO: U prometnom kaosu poginulo troje ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri su osobe poginule, a deseci su ozlijeđeni u prometnom kaosu izazvanom novim obilnim snježnim padalinama u Njemačkoj, javljaju agencije.

Policija je priopćila da je u petak navečer i tijekom jutra u subotu bilo oko 300 prometnih nesreća u saveznoj pokrajini Sjevernoj Rajni-Vestafliji. Jedna osoba je poginula, a 40 ih je ozlijeđeno u njima. Još su dvije osobe stradale na ledom prekrivenim cestama u Bavarskoj, javlja agencija AP. Nove obilne snježne padaline zatvorile su glavne ceste i prekinule željeznički promet na sjeveru Njemačke, javlja dpa.

Pročitajte i ovo Marko Šepat - 3 Izvještaj iz Kölna Zimski uvjeti stvorili kaos u Njemačkoj: "Ovo je šok za stanovnike. Ovoliko snijega nije palo 10 godina" Snijeg radi probleme u prometu Zimski uvjeti U Dalmaciji pada snijeg, na autocesti se vozi uz ograničenje od 40 km/h, kamioni zapeli i blokirali cestu

>> Od hladnoće u Europi umrlo više od 40 ljudi

Najgore je pogođena savezna država Mecklenburg-Zapadna Pomeranija na baltičkoj obali, koja je pokrivena snijegom od sredine prosinca. Glavni autoputevi su zatvoreni zbog nesreća, a u snijegu su ostale zametene i dvije ralice. Javni autobusni prijevoz u lučkom gradu Rostocku je prekinut jer je preko noći palo 30 centimetara novoga snijega, a gradski nogometni klub je otkazao utakmicu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene