Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STRAVA NA CESTI

U teškoj prometnoj nesreći poginuo poznati srpski političar, teško ozlijeđen bivši potpredsjednik Vlade Srbije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati srpski političar Branko Gogić poginuo je u prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju ujutro. Rasim Ljajić, koji je bio s njim u vozilu, teže je ozlijeđen.

U teškoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju ujutro dogodila kod Ražnja u Srbiji, poginuo je poznati srpski političar Branko Gogić

Prema navodima portala Nova.rs, on je upravljao škodom u kojoj se vozio s bivšim potpredsjednikom Vlade Rasimom Ljaljićem, a do nesreće je došlo kad je vozilo probilo zaštitnu ogradu i sletjelo s ceste.

Ljajić je s teškim ozljedama hospitaliziran u Univerzitetskom kliničkom centru. Ravnatelj bolnice Zoran Perišić izjavio je da nije životno ugrožen. Gogić je iza sebe ostavio dvoje djece i suprugu Nadu Gogić, novinarku RTS-a, navodi Nova.rs.

Bio je zaposlen u Ministarstvu vanjskih poslova gdje je radio u Upravi za imovinsko pravne i financijske poslove ministarstva, a zatim u generalnim konzulatima i veleposlanstvima Republike Srbije u Rijeci, Zagrebu i Beču.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očevid u tijeku Tragedija na Krku: U prevrtanju traktora preminula starija osoba

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Spasilački napori još traju'' Teška prometna nesreća: Kamionetom se zabio u vlak i izbacio ga iz tračnica, više je osoba poginulo

Bio je i zastupnik u Narodnoj skupštini u sazivu od 2012. do 2014. godine. Godinu dana je radio kao koordinator SDP-a Srbije nakon čega je izabran na mjesto predsjednika Izvršnog odbora.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene