Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Spasilački napori još traju''

Teška prometna nesreća: Kamionetom se zabio u vlak i izbacio ga iz tračnica, više je osoba poginulo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko je osoba poginulo u sudaru u utorak rano ujutro na jugu Mađarske, kada se kamionet zabio u vlak izbacivši ga iz tračnica, priopćila je tamošnja policija.

Teška prometna nesreća dogodila se na jugu Mađarske, u kojoj se kamionet zabio u vlak izbacivši ga iz tračnica. Više je osoba poginulo na mjestu, a još nekoliko je ozlijeđeno, navela je policija. Nesreća se dogodila na prijelazu u Mindszentu blizu mađarsko-srbijanske granice nešto prije sedam sati prema srednjoeuropskom vremenu.

"Spasilački napori još traju, stoga ne možemo govoriti točno o broju poginulih", rekao je glasnogovornik policije za agenciju Reuters. Uslijed sudara, vlak je iskočio iz tračnica i upao u kanal.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NEPRILAGOĐENA BRZINA Teška prometna nesreća u Tisnome: Mladić prevezen u splitsku bolnicu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NERAZJAŠNJENA NESREĆA Preminuo od zadobivenih ozljeda: Popeo se na krov, pao dok je pokušavao sići

Policija je zatvorila cestu kako bi spasioci i inspektori mogli raditi, a na mjesto nesreće poslan je i helikopter hitne pomoći. Lokalni portal delmagyar.hu govori o sedam poginulih.

Državna željeznička kompanija objavila je da je iz tračnica iskočio vagon u kojem su bila 22 putnika. Vozilo je krenulo preko tračnica ignorirajući crveno svjetlo, dodala je kompanija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene