Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon godinu i pol

Riješeno ubojstvo srpske pjevačice? Uhićen suprug koji je u realityju "htio ispričati istinu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanska policija u petak navečer uhitila je osumnjičenog za ubojstvo pjevačice Jelene Marjanović koje se dogodilo prije godinu i pol dana, a riječ je o njezinom suprugu Zoranu.

Zbog ubojstva srpske pjevačice Jelene Marjanović u petak je uhićen njezin suprug Zoran Marjanović, piše Blic. Saslušan je i određen mu je pritvor od 30 dana, a njegov otac izjavio je za srbijanske medije kako je "sve namješteno" te da je "Jelenu ubio tajkun koji drži pola Beograda".

Do uhićenja Zorana Marjanovića je došlo nakon što je Zoran Marjanović napustio reality show "Zadruga" u koji je, kako je rekao, ušao da bi ispričao istinu o sebi i ubojstvu svoje supruge koje se dogodilo prije gotovo godinu i pol dana. Policija otada pokušava pronaći ubojicu, a od početka se sumnja da je pjevačicu ubio netko blizak.

Jelena je nestala 2. travnja 2016. godine, dok je trčala na nasipu u Crvenki. Na nasip je došla automobilom sa suprugom Zoranom i kćeri Janom. Suprug i Jana su, kako je tvrdio, u jednom trenutku ostali na livadi, dok je Jelena otrčala. Njezin nestanak prijavio je policiji tek navečer.

Tijelo pjevačice nađeno je idućeg dana, u kanalu. Obdukcijom je utvrđeno da je ubijena udarcima tvrdim predmetom u glavu, no oružje nikad nije nađeno.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene