Krajnje sumnjivo ponašanje

SVEKAR BRUTALNO UBIJENE PJEVAČICE Pao na poligrafu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vladimir Marjanović lagao je na poligrafu, a njegova supruga, Jelenina svekrva poligraf je odbila!

Prema neslužbenim informacijama, svekar brutalno ubijene pjevačice Jelene Marjanović pao je na poligrafu, gdje je ispitivan u vezi ubojstva svoje snahe. Izvor blizak istrazi kaže da Vladimir nije govorio istinu kada su ga pitali krije li nešto o ubojstvu pjevačice, kao i na pitanje da li je njegov sin na neki način umiješan u isto.

Pogledaj i ovo showbuzz Ogroman pritisak javnosti HOĆE LI OVO POSTATI NERIJEŠENI SLUČAJ? Ubojica i dalje nepoznat

Zorica Marjanović, s druge strane, nije htjela ni čuti za poligraf, samo je odmahnula rukom. Ta izjava istražiteljima je odmah bila sumnjiva. Rekla je navodno da će joj to poremetiti natprirodnu energiju!

'Stariji Marjanović za vrijeme ispitivanja na poligrafu nije govorio istinu o nekim vrlo važnim stvarima. Kad smo ga pitali krije li nešto oko Jeleninog ubojstva, odgovorio je da ne krije, i pokazalo se da laže. Isto tako, kad smo ga pitali da li zna da li njegov sin Zoran ima bilo kakve veze sa zločinom, rekao je da ne zna, a poligraf je ponovno pokazao da ne govori istinu', izjavio je sugovornik za Informer. 'Poznato je da poligraf ne može pomoći kao dokaz, ali može nam pomoći u zatvaranju kruga u ovoj kompliciranoj istrazi', dodao je sugovornik.

Pjevačica je ubijena serijom brutalnih udaraca u glavu, a patolozi kažu da ne pamte tako surov zločin. 'Jelenina glava je doslovno unakažena. Toliko je puta udarena da je, bez pretjerivanja, imala rupe na lubanji. Neki od najiskusnijih patologa koji su radili na ovom slučaju bili su zgroženi. Time smo utvrdili da je ubojica netko iz njezinog najbližeg okruženja, jer sam netko blizak može ubiti s toliko mržnje. Vrlo smo blizu trenutka kada ćemo dokazati i tko je to', zaključio je izvor istrage za Infromer.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene