Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kult kastracije

Gnjusan zločin: U podrumskom stanu odstranjivali penise i testise, a ono što su pritom radili dodatni je užas

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Devetorica muškaraca optužena su za "ekstremne modifikacije tijela" nakon što su na internetu uživo emitirala odstranjivanje genitalija.

Službenici metropolitanske policije u srijedu su u Londonu, Škotskoj i Južnom Walesu uhitili šestoricu muškaraca povezanih s kultom kastracije. Optuženi su da su od siječnja 2016. do siječnja 2022. godine organizirali "nanošenje ozbiljnih tjelesnih ozljeda".

Britanska policija izvijestila je da se kazneno djelo odnosi na "odstranjivanje penisa, testisa, penisnih živaca, kastraciju, umetanje igle u genitalije i rezanje penisa".

U sklopu iste istrage u veljači prošle godine uhićena su još sedmorica muškaraca nakon što je policija otkrila snimku odstranjivanja penisa i testisa koje se odvilo u podrumskom stanu u londonskoj četvrti Finsbury Park. Policija je u prosincu 2021. godine pretražila stan te je uhitila sedmoricu, i to navodno zbog "naplaćivanja gledanja kastracije koja je na internetu emitirana uživo".

Pročitajte i ovo Ryan Clark Pedofil priznao krivicu Monstrum za silovanje djece dobio 35 godina zatvora: Nakon izlaska na slobodu bit će kemijski kastriran

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Moglo je to i manje bolno Nagovorio 400 muškaraca da si odrežu testise kako bi bili 'bliže Bogu'

Vezano za najnovija uhićenja, metropolitanska policija priopćila je da su na Prekršajnom sudu u Westminsteru optuženi Marius Theodore Gustavson, Ion Ciucur i Peter Wates, izvijestio je Daily Mail.

Gustavson (45) optužen je za počinjenje ekstremne modifikacije tijela, izradu neprimjerene fotografije djeteta i njezinu distribuciju te za posjedovanje imovine stečene kriminalom. Cicur (28) optužen je za udruživanje zbog počinjenja kaznenog djela, a Wates (65) optužen je za urotu u svrhu počinjenja kriminalnog djela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene