Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uhićena na aerodromu

Opa, Miki! U Njemačkoj pala najtraženija konobarica iz BiH zbog krađe milijun eura

Mirnesa S.
Mirnesa S. Policija Stuttgart
Aktualno Galerija Mirnesa S. Mirnesa S. Foto: Policija Stuttgart +0 Mirnesa S. Galerija 1/2 >>
Mirnesa S., koja je iz tvrtke za transport novca za koju je radila ukrala milijun eura, uhićena je u Zračnoj luci u Stuttgartu.

Mirnesa S. (42) iz Bosne i Hercegovine, od milja zvana Miki, uhićena je u ponedjeljak u zračnoj luci u Stuttgartu zbog sumnje da je ukrala više od milijun eura iz tvrtke u kojoj je radila. Uhićena je nakon što je preko odvjetnika najavila da će se predati. 

Pročitajte i ovo Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja

Za njom je bila raspisana i međunarodna tjeralica, a njemačka policija tažila ju je mjesecima. Nadzorne kamere snimile su je snimile 14. listopada prošle godine kako u crnoj sportskoj torbi iznosi novac iz tvrtke za prijevoz novca u Stuttgartu u kojoj je bila zaposlena.  

 

 

Mirnesa je imala pristup novcu kao zaposlenica tvrtke. Policija je objavila da novac još traže. 

"Htjela se predati, rekla je svom odvjetniku da kontaktira policiju i također je rekla kada će stići u zračnu luku Stuttgart", rekla je glasnogovornica policije, piše Merkur.de

Za Mirnesom S. bila je raspisana i nagrada od 37.500 eura za informaciju koja bi dovela do uhićenja. Tijekom potrage policija je dobila stotine dojava o bjegunki iz Njemačke i inozemstva. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene