Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Štete se zbrajaju

Snažno nevrijeme poharalo sjeveroistok BiH: Poginuo muškarac, desetak osoba ozlijeđeno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna osoba poginula je, a desetak ih je ozlijeđeno u olujnom nevremenu koje je u nedjelju zahvatilo područje Semberije u Bosni i Hercegovini, potvrdile su u ponedjeljak lokalne službe civilne zaštite i hitne pomoći u Bijeljini.

Smrtno je stradao 68-godišnji muškarac koji se poskliznuo s krova na kojemu je pokušavao popraviti štetu što ju je pričinio vjetar praćen olujom kišom i tučom. "Poskliznuo se, pao i smrtno stradao", kazao je šef bijeljinske službe civilne zaštite Drago Ristić.

Pročitajte i ovo Oluja Upozorenje VIDEO Pineapple Express pogodio Kaliforniju: Sve je potopljeno, a najgore tek dolazi: "Ovo bi mogla biti povijesna oluja" Ilustracija Opasno vrijeme Njemačkoj prijeti kaos: Ponovno najavljuju ekstremni crni led

Još desetak osoba potražilo je liječničku pomoć zbog ozljeda koje su zadobili jer su se u trenuku naleta oluje zatekli na otvorenome prostoru. Oštećeni su deseci stambenih i gospodarskih objekata, a šteta na usjevima još nije u cijelosti procijenjena, no izvjesno je kako je golema.

Semberija je područje na sjeverozapadu BiH u kojemu je upravo poljoprivreda najvažnija djelatnost i slovi za žitnicu zemlje. Snažno nevrijeme u nedjelju navečer veliku je štetu prouzročilo i u drugim općinama na krajnjem sjeveru Bosne. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene