Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Snježana je rođena s cerebralnom paralizom i cijeli život hoda uz velike poteškoće. To se stanje naglo promijenilo 17. listopada u Međugorju koje je Snježana posjetila sa sestrom Josipom. Tamo je s neba dobila poseban dar - ozdravljenje.


Snježana i njezin brat Zlatko prerano su rođeni i boluju od cerebralne paralize. Za razliku od brata koji je oduvijek u invalidskim kolicima, Snježana je hodala uz velike poteškoće, više na prstima jer na pete nije mogla stati, piše Večernji list.

Vezani članci Međugorje Novi apostolski vizitator za Međugorje: ''Papa mi je rekao, budi tamo i prati ljude'' Slika nije dostupna U Turističkoj zajednici u Međugorju očekuju oporavak sezone i stabilizaciju pandemije. Dolazi i nadbiskup Cavalli

Nakon mise u Međugorju Snježana je otišla na molitvu ozdravljenja u crkvu. Tamo je klekla i raširila ruke te vidjela Kraljicu mira. 'Upitala me što želim, nisam ništa za sebe tražila jer se uglavnom molim za druge. Pitala me što ja želim, a ja sam joj na to odgovorila da želim da mi pomogne nositi moj križ koji je s obzirom na moju bolest jako velik i težak. Nisam tražila ozdravljenje, ali sam ga primila s puno zahvalnosti', ispričala je Snježana.  Dodala je kako je gotovo nemoguće opisati taj događaj kao ni onaj koji se dogodio pred Gospinim kipom. Tada je preko Snježane prešla zraka s neba, a sve je zabilježeno na videosnimci. 

Snježana je nakon izlaska iz crkve mogla hodati bez sestrine pomoći, a da bi bila sigurna u novo stanje Snježana je cijelu noć provela hodajući. Djevojka kaže da je bol, zbog koje nekada nije mogla ni spavati, potpun nestala. Da Snježana hoda bolje nego ikada, potvrdio je i obiteljsi liječnik.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju