Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušavali ugristi policajce

U kući pronađeno čak 11 ilegalnih krokodila i aligatora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Belgijska policija otkrila je u kući 11 krokodila. Pet krokodila i jedan aligator bili su stisnuti u malenom prostoru za tuširanje, u privatnoj kući smještenoj u sjevernoj Belgiji, piše APTN.

Policija je pretražila kuću Nijemca osumnjičenog za prevaru te pronašla reptile. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Viralna zezancija VIDEO Novi HIT na internetu! Slika nije dostupna Neki roditelji šokirani, neki oduševljeni Novi hit: Aligatori na dječjim rođendanima!

Pet ostalih krokodila nalazilo se uz akvariju predviđenom za dvije životinje. Aligator je u međuvremenu umotan u nekoliko pokrivača. Policija je tijekom prebacivanja reptila u vozila bila izložena opasnosti od napada. 'Cijelo su nas vrijeme pokušavali ugristi, jednog kolegu su ozbiljno ozlijedili', ispričao je Sil Janssen, iz Centra za zaštitu prirode iz Opglabeeka.

Tony Van Herenthals iz federalne policije, rekao je kako su reptili zaštićena vrsta te kako bi Nijemac mogao dobiti zatvorsku kaznu u trajanju od jedne do pet godina te novčanu kaznu u iznosu od 25 tisuća eura.

Frederik Thoelen, biolog iz Centra za spašavanje u kojem su sada smještene životinje, rekao je kako mu je vlasnik kazao da su reptili stari oko pet godina. No, puno su manji od veličine koju su trebali u toj dobi doseći, vjerojatno zbog loših uvjeta u kojima su živjeli te nedostatka hrane. Umjesto standardne veličine za tu dob, od oko dva metra, reptili pronađeni u kući dosežu jedva jedan metar.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene