Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Belgijska policija otkrila je u kući 11 krokodila. Pet krokodila i jedan aligator bili su stisnuti u malenom prostoru za tuširanje, u privatnoj kući smještenoj u sjevernoj Belgiji, piše APTN.


Policija je pretražila kuću Nijemca osumnjičenog za prevaru te pronašla reptile. 

Vezani članci Poziranje s krokodilom Izgleda da su instagramuše i njemu već dosadile, odlučio ih je jednostavno ignorirati Aligator (Foto: Screenshot/YouTube) Ispao mu mobitel za vrijeme snimanja aligatora, taj telefon neće više nikad vidjeti

Pet ostalih krokodila nalazilo se uz akvariju predviđenom za dvije životinje. Aligator je u međuvremenu umotan u nekoliko pokrivača. Policija je tijekom prebacivanja reptila u vozila bila izložena opasnosti od napada. 'Cijelo su nas vrijeme pokušavali ugristi, jednog kolegu su ozbiljno ozlijedili', ispričao je Sil Janssen, iz Centra za zaštitu prirode iz Opglabeeka.

Tony Van Herenthals iz federalne policije, rekao je kako su reptili zaštićena vrsta te kako bi Nijemac mogao dobiti zatvorsku kaznu u trajanju od jedne do pet godina te novčanu kaznu u iznosu od 25 tisuća eura.

Frederik Thoelen, biolog iz Centra za spašavanje u kojem su sada smještene životinje, rekao je kako mu je vlasnik kazao da su reptili stari oko pet godina. No, puno su manji od veličine koju su trebali u toj dobi doseći, vjerojatno zbog loših uvjeta u kojima su živjeli te nedostatka hrane. Umjesto standardne veličine za tu dob, od oko dva metra, reptili pronađeni u kući dosežu jedva jedan metar.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju