Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasmiješena i sretna

Objavljena slika odrasle žrtve američkog Fritzla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prva nova fotografija Jaycee Lee Dugard u odrasloj dobi objavljena je u javnosti, dva mjeseca nakon što je oslobođena iz 18-godišnjeg zatočeništva u kući Phillipa Garrida, osumnjičenog za njezinu otmicu, silovanje i zlostavljanje.

Njezinu fotografiju objavio je američki časopis People, a vijest je popraćena i na njihovim internetskim stranicama. Ona pokazuje Jaycee, koja sad ima 29 godina, u odrasloj dobi i kako se smiješi direktno u kameru. Iako joj se smiješak malo promijenio, kao i kosa, koja je sad više valovita i kraća te druge boje, sličnost s njezinom slikom kao 11-godišnje djevojčice, očita je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon 33 godine 'Želim da Garrido plati za sve svoje zločine' Slika nije dostupna Otmica u SAD-u VIDEO: Kuća strave u kojoj je provela 18 godina

>> VIDEO: Kuća strave u kojoj je provela 18 godina

>> 'Želim da Garrido plati za sve svoje zločine'

Na njoj nisu vidljivi tragovi 18-godišnjih trauma, koje je trpjela u zatočeništvu monstruma Garrida, koji joj je napravio i dvoje djece. Jaycee je za časopis kazala kako je presretna što se vratila obitelji, od koje uživa bezuvjetnu potporu. 'Jednostavno zrači. Bila sam oduševljena kad sam vidjela fotografiju jer ju ona savršeno predstavlja i govori o njezinoj radosti i sreći što je ponovo s obitelji i što se može posvetiti novom životu', rekla je Erika Shulte, glasnogovornica obitelji Dugard.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene