Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Lice s tjeralice

U Italiji uhvaćen odbjegli mafijaš

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od šefova kalabrijske mafijaške organizacije 'Ndrangheta, kojega je u ponedjeljak naoružana skupina oslobodila iz ruku policije, uhićen je u nedjelju u blizini Milana.

Domenico Cutri, 32-godišnji mafijaš, pronađen je u skrovištu nedaleko od obiteljskog stana kod Milana.

Pročitajte i ovo Vozilo talijanske policije Velika racija Talijanska policija uhitila 55 mafijaša: Pogledajte na što su iskoristili ilegalno zarađen novac Ilustracija Izrazio žaljenje Pijan vozio BMW 143 na sat i ubio djevojku: Sud mu smanjio kaznu

Cutri nije pružao otpor pri uhićenju, a kod njega je pronađen pištolj i pakiranje marihuane. Policija tvrdi da je namjeravao pobjeći u inozemstvo.

Proteklih su dana uhićen jedan njegov brat i još četiri osobe zbog sumnje da su sudjelovali u Cutrijevom oslobađanju u ponedjeljak. Tada je policija ubila njegova drugog brata, a u akciji su lakše ozlijeđena dva policajca.

FOTO Mafijaš s tjeralice uhićen dok se sunčao na plaži

Cutri, koji se nalazio na izdržavanju doživotne zatvorske kazne zbog umorstva jednog Poljaka 2006. godine, u ponedjeljak je bio na jednoj sudskoj raspravi, nakon čega je trebao biti vraćen u zatvor. Na putu u zatvor napadnuta je policijska kolona, Cutri je pobjegao, a njegov brat koji je sudjelovao u akciji oslobađanja pronađen je mrtav. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene