Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatvor, more, zatvor

FOTO Mafijaš s tjeralice uhićen dok se sunčao na plaži

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanska policija uhitila je na plaži mafijaškog bjegunca s tjeralice, dok se sunčao.

Massimiliana Sestita talijanska policija tražila je zbog ubojstva, udruživanja u zločinački pothvat te raspačavanja droge, a uhitili su ga na plaži u Centoli.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Doživotni zatvor UHIĆEN MAFIJAŠ - Bježao od 1986., ni žena nije znala njegov identitet Slika nije dostupna Počelo je, počelo Selektivno brisanje povijesti: 'Izbrisali' najgore kriminalce i ubojice

>> Velika akcija protiv mafije u Rimu i Kalabriji

Sestito je u bijegu od 9. kolovoza, nakon što je uvjetno pušten iz zatvora pa se očito odlučio ne vratiti. Taj je mafijaš posljednjih 20 godina proveo u zatvoru zbog ubojstva policajca 1991. godine, nakon čega mu je sud dosudio doživotnu kaznu zatvora, koja je kasnije smanjena na 30 godina, prenosi La Stampa.

Nakon što je uspio dobiti uvjetno puštanje iz zatvora, odlučio se na bijeg, ali ne na kakvo skrovito mjesto, već na sunčanu plažu na jugu Italije.

Kad su mu prišli policajci obučeni kao civili i opkolili ga da bi ga uhitili, on im je predočio lažne dokumente, ali 42-godišnji mafijaš ih nije mogao prevariti, već je ravno s ručnika na plaži prepraćen u policijski automobil pa nazad u zatvor.

Njegovom uhićenju prethodila je šestotjedna operacija. Sestito je glavni osumnjičeni u još jednom slučaju ubojstva i slučaju pokušaja ubojstva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene