Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Balon završio u moru

Nakon tri mjeseca pronađen balon s tijelima nestalih letača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Balon dvojice američkih letača, koji su nestali nad Jadranom 29. rujna, pronađen je u moru na jugu Italije s dva tijela.

Za nestalim letačima u potragu su bile uključene i hrvatske službe.  Američki državljani Richard Abruzzo i Carol Rymer-Davis sudjelovali su u utrci balonom Gordon Bennettt International Gas Ballon Race 2010. koja je počela u Bristolu u Velikoj Britaniji, a pobjednik je natjecatelj koji doleti najdalje od mjesta polaska.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kod Novog Vinodolskog Iz mora izvučeno tijelo mrtve žene: Uočeno je još noćas, ali se čekalo zbog juga Ilustracija Mladi se iznenadili FOTO Prvi put nakon 25 godina zabilježen rijedak fenomen: Stručnjak objasnio o čemu je riječ

>> Dvojica letača balonom najvjerojatnije mrtvi

Talijanska ribarica pronašla je balon u moru pokraj luke Vieste, u regiji Puglia na jugu Italije, a dva tijela bila su pričvršćena za košaru, priopćila je lučka kapetanija iz Manfredonije. U odjeći jednog poginulog pronađena je identifikacijska isprava na ime Carol Rymer-Davis.

Hrvatska Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru sa sjedištem u Rijeci bila je uključena u potragu za balonom dan nakon nestanka. (HIna)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene