Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok, nevjerica i mediji

U emisiji uživo saznala da joj je nestala kći mrtva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka nestale tinejdžerice u Italiji, tijekom emisije uživo na televiziji, saznala je kako joj je kći ubijena. Ubojstvo je uživo u emisiji priznao njezin šogor.

U kolovozu ove godine, 15-godišnja Sarah Scazzi jednostavno je nestala od kuće i tad joj se gubi svaki trag, a njezina majka odlučila je javiti se uživo na televiziju RAI, kako bi apelirala na pomoć javnosti. Tad je uslijedilo i šokantno priznanje šogora.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji Novi studio Dnevnika Nove TV najgledaniji dnevnik Dnevnik Nove TV večeras u novom terminu iz novog studija

>> Ubojica sina: 'Kriv sam, ali ne osjećam se ubojicom'

Concettu Serrano, majku ubijene tinejdžerice, vijest je naprosto šokirala te je samo uspjela promrmljati 'šogor je nevin' i 'Ne mogu vjerovati'. Sjedila je u blagovaonici navodnog ubojice Michelea Misserija, u trenucima kad joj je televizijska voditeljica priopćila strašnu vijest, koju je RAI doznao od policije, prenosi Daily Mail.

Nastavili snimati

Ono što je nadalje zapanjujuće jest kako je ta televizija i dalje nastavila snimati Serrano, koja je bila izvan sebe od šoka, tako da su je tek nakon nekoliko minuta pitali želi li da prestanu snimati. 'Mislim da je bi trebali', kratko im je odgovorila. Lavina kritika upućena je uredništvu televizije, a jedna od njih glasila je 'da ste ljudska bića sa imalo srca, ne biste to napravili'.

Sarah Scazzi nestala je 26 kolovoza, a Misseri je policiji pokazao gdje se nalazi njezino tijelo u bazenu s vodom. Nesretna se djevojčica trebala tog datuma sastati s rođakom i otići na plažu u Pugliji. Nažalost, tamo nikad nije stigla i s rođakom se nije našla.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene