Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U eksploziji ukrajinskog vojnog kemijskog materijala ranjena šestorica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U eksploziji na istoku Ukrajine koja se dogodila prilikom prijevoza eksplozivnog materijala u vojnom kompleksu ranjeno je šest osoba, reklo je ukrajinsko ministarstvo za izvanredna stanja.

"Šestorica radnika koja su pratila taj nesiguran teret u vozilu pretrpjela su opekline različitih stupnjeva. Ozlijeđeni su prevezeni u bolnicu a jedan je u kritičnom stanju", reklo je ministarstvo u izjavi. Službe za izvanredna stanja brzo su pristigla i ugasila vatru, kaže ministarstvo.

Pročitajte i ovo Mike Johnson Predviđaju iste iznose za obje zemlje Američki Kongres glasat će o pomoći Izraelu i Ukrajini Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih

Uzrok eksplozije se istražuje. Ministarstvo nije reklo o kojem je kemijskom materijalu riječ nego je samo navelo da je prevoženo 38 kilograma materijala.

Televizijska postaja 5 Kanal prenijela je izjavu jednog lokalnog dužnosnika da je bilo riječ barutu izvađenom iz demontiranog topničkog streljiva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene