Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U eksploziji na istoku Ukrajine koja se dogodila prilikom prijevoza eksplozivnog materijala u vojnom kompleksu ranjeno je šest osoba, reklo je ukrajinsko ministarstvo za izvanredna stanja.


"Šestorica radnika koja su pratila taj nesiguran teret u vozilu pretrpjela su opekline različitih stupnjeva. Ozlijeđeni su prevezeni u bolnicu a jedan je u kritičnom stanju", reklo je ministarstvo u izjavi. Službe za izvanredna stanja brzo su pristigla i ugasila vatru, kaže ministarstvo.

Vezani članci Slika nije dostupna Europa zabrinuta zbog Navaljnova zdravstvenog stanja, ali i napetosti između Rusije i Ukrajine: "Situacija je vrlo opasna" Ubilački napad u Kerču (Foto: AFP) Otkriven identitet masovnog ubojice koji je zaveo Krim u crno, riječ je o 18-godišnjaku

Uzrok eksplozije se istražuje. Ministarstvo nije reklo o kojem je kemijskom materijalu riječ nego je samo navelo da je prevoženo 38 kilograma materijala.

Televizijska postaja 5 Kanal prenijela je izjavu jednog lokalnog dužnosnika da je bilo riječ barutu izvađenom iz demontiranog topničkog streljiva.