Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U eksploziji na istoku Ukrajine koja se dogodila prilikom prijevoza eksplozivnog materijala u vojnom kompleksu ranjeno je šest osoba, reklo je ukrajinsko ministarstvo za izvanredna stanja.


"Šestorica radnika koja su pratila taj nesiguran teret u vozilu pretrpjela su opekline različitih stupnjeva. Ozlijeđeni su prevezeni u bolnicu a jedan je u kritičnom stanju", reklo je ministarstvo u izjavi. Službe za izvanredna stanja brzo su pristigla i ugasila vatru, kaže ministarstvo.

Vezani članci U Splitu u eksploziji oštećen automobil - 2 Splićanin pod čiji je automobil postavljena bomba u šoku: ''Ne znam zašto, ni s kim nemam problema'' Više ozlijeđenih u eksploziji plinske boce u centru Beograda - 1 Užas u centru Beograda: U eksploziji plinske boce više ozlijeđenih, svjedoci ispričali strašne detalje - ''Žena nije mogla pričati, samo je vrištala''

Uzrok eksplozije se istražuje. Ministarstvo nije reklo o kojem je kemijskom materijalu riječ nego je samo navelo da je prevoženo 38 kilograma materijala.

Televizijska postaja 5 Kanal prenijela je izjavu jednog lokalnog dužnosnika da je bilo riječ barutu izvađenom iz demontiranog topničkog streljiva.