Obavijesti Video Pretražite Navigacija
40 ozlijeđenih

U eksplozijama u ruskom vojnom skladištu dvoje mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica vatrogasaca su poginula, a četrdesetak osoba za koje se smatralo da su nestale pronađene su žive i zdrave nakon eksplozije u skladištu streljiva u Uljanovsku (900 km istočno od Moskve), objavili su lokalni guverner i ministarstvo obrane.

Agencija Interfax navodi kako je Sergej Morozov, guverner Uljanovskog okruga gdje je smješteno skladište, rekao da je iz okolice skladišta evakuirano više od 3.000 ljudi. Dogradonačelnik Uljanovska, grada na obalama rijeke Volge, rekao je da su se na rubu grada zapalila skladišta konvencionalnog streljiva ruskog ministarstva obrane.

Pročitajte i ovo Eksplozija na tržnici u Siriji napad u Siriji VIDEO Užas na tržnici! Eksplozija tijekom najveće noćne kupovine, puno je mrtvih i ranjenih Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa

‘Više od 40 osoba je spašeno, među kojima i one koje su se vodile kao nestale’, rekao je Morozov za mrežu Pervij kanal. Morozov je nešto ranije kazao da se isprva nije znalo za 35 osoba koje su bile u skladištu u kojemu je izbila eksplozija. ‘Zasad je potvrđena smrt dviju osoba. Riječ je o vojnim vatrogascima koji su gasili požar’ uzrokovan eksplozijom, rekao je glasnogovornik ministarstva obrane, pukovnik Aleksej Kuznjecov za agenciju Interfax. (Hina)

Eksplozije u skladištu oružja možete pogledati u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene