Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mlada nasljednica

U bizarnoj prometnoj nesreći poginula ruska Lady Di

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruska nasljednica, Diana Lebedeva, bila je poznata kao ''Lady Di'', a i umrla je kao ona – u prometnoj nesreći.

U prometnoj nesreći koja se zbila u još nerazjašnjenim okolnostima u četvrtak pred zoru, poginula je 19-godišnja Ruskinja Diana Lebedeva, u društvenim krugovima poznata i kao Lady Di.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Plavokosa nasljednica poginula je kada je njezin BMW X6 kojim je upravljao 23-godišnji Zer Yagubov probio zaštitnu ogradu i sletio u švicarsko jezero Lugano u blizini sela Castagnola. Lebedeva i Yagubov u švicarskoj su pohađali školu, a prema neslužbenim navodima, automobil je sletio u jezeru dok se utrkivao s još jednim vozilom, piše NY Daily.

Vlasti istražuju što je uzrok ove teške prometne nesreće u kojoj je sudjelovala ruska zlatna mladež. Tijela dvoje poginulih mladih ljudi bit će poslani na pogreb u Rusiju.

Ova glamurozna ruska tinejdžerica bila je unuka poslovnog neprijatelja ruskog predsjednika Vladimira Putina, 59-godišnjeg bankara Platona Lebedeva koji je osuđen i zatvoren zbog poreznih prijevara, pranja novca i pronevjeru. Iz zatvora je pušten u siječnju 2014. , a Diana je bila jedna od njegovo troje unučadi.

Simbolično, Lebedeva je rođena 1997., iste godine kada je preminula princeza Diana u prometnoj nesreći u Parizu.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene