Obavijesti Video Pretražite Navigacija
vrijedna investicija

Tvoje škare zvuče poznato: Gradonačelnik i direktor svečano otvorili - lift

Svečano otvorenje lifta
Svečano otvorenje lifta Foto: JZU Dom zdravlja Živinice
U Domu zdravlja u gradu Živinci susjednoj Bosni i Hercegovini u ponedjeljak je svečano otvoreno dizalo.

Vrpcu ispred lifta su prerezali gradonačelnik Živinaca Samir Kamenjaković i direktor Doma zdravlja Hidajet Rahimić, a na svečanosti je bio i predsjedavajući Gradskog vijeća Nail Jusić.

Pročitajte i ovo Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu" Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće

"Danas je, u prisustvu gradonačelnika Samira Kamenjakovića, u našoj Ustanovi svečano otvoren novoizgrađeni lift. Lift vrijednosti oko 100.000 KM je izgrađen sredstvima Grada Živinice", objavljeno je na službenom Facebook profilu JZU Dom zdravlja Živinice. Mogućnost komentara ispod objave je isključena.

Inače, BiH 2. listopada slijede opći izbori.

I u Hrvatskoj je svojevremeno svečano otvoren lift. Bilo je to u kolovozu 2003. u Uredu državne uprave u Varaždinu. Tadašnja SDP-ova ministrica pravosuđa Ingrid Antičević-Marinović stavila je u funkciju nova dizala. Tom prigodom novim liftom su se svečano provozali ministrica i gradonačelnik Ivan Čehok.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene