U BiH se pojavio album sa sličicama na temu tragične pogibije makedonskog pjevača Toše Proeskog. Ovu informaciju javila nam je naša čitateljica iz Sarajeva, a sada je u javnost procurio i morbidni sadržaj albuma.


A morbidnosti itekako ima.

Vezani članci Kei Mieno Potpuno zbunila publiku objavama na društvenim mrežama, što vi vidite? Skrivene životinje - 2 Dobro pogledajte, na ovim slikama sakrile su se životinje sa savršenom kamuflažom

Kako prenosi Hayat TV, urednik albuma Željko Bošnjak, koji se pri izradi albuma nije osvrtao na autorska prava, osmislio je čak i sekcije 'Automobilska nesreća' i 'Sahrana'!

Djeca u BiH tako skupljaju sličice Toše koji leži u krvi, njegove uplakane obitelji na sprovodu, automobila nakon nesreće i slično.

Album košta 10 kuna, prevedeno u hrvatsku valutu, a spomenuti sadržaj je zgrozio javnost.

- Možda sam pogriješio, ali ga je.. ga. Dosad se nitko nije bunio zbog autorskih prava, kaže Bošnjak.

Tošina menadžerica Ljiljana Petrović najavila je tužbu.

No, ono po čemu stvar doseže vrhunac degutatnosti je Bošnjakova poruka djeci u kojoj izražava nadu da će lijepo zabaviti skupljajući sličice!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju