Obavijesti Video Pretražite Navigacija
osumnjičene dvije osobe

Brutalno prebili mladog Dalmatinca u BiH: "Nitko mu nije pomogao. Nalazi se u komi"

Policija - Ilustracija - 6
Policija - Ilustracija - 6 Foto: DNEVNIK.hr
U BiH su prije pet dana brutalno prebili 27-godišnjaka iz Dugopolja. Problem je počeo nakon dolaska iz noćnog kluba u hotel... "Oborili su ga na pod i izudarali nogama. Nitko mu nije pomogao", rekla je žrtvina majka.

U nedjelju, 10. listopada u Vitezu nekoliko je osoba napalo 27-godišnjeg Vicka Dodoja iz Dugopolja. On je s društvom bio na bikijadi, a problem je nastao nakon dolaska u hotel.

Njegovi su se prijatelji nabacivali nekim djevojkama, a kasnije su im i kucali na vrata hotelske sobe, piše Dalmatinski portal

"On se spremao leći kada je čuo da se razbijaju vrata susjedne sobe. Izašao je kako bi pomogao, htio je smiriti situaciju jer je on takav po karakteru, no tamo su ga brutalno i divljački pretukli. Oborili su ga na pod i izudarali nogama. Nitko mu nije pomogao. Drugi su se zaključali u svoje sobe. Razumijem da su se prestrašili, no obitelj nitko nije kontaktirao sve do navečer, kada su ga htjeli iz Viteza ambulantnim kolima prebaciti u Sarajevo. Tada smo zatražili da ga dovedu u Split, što se i dogodilo. Hitna je izašla u susret i sačekala ih na granici u Kamenskom. Vicko je operiran zbog hematoma u glavi, nalazi se u komi. Nadamo se najboljem. Vidjeli smo ga kada su ga doveli u Split. Prepoznao nas je, ali je bio dezorijentiran i nije micao rukama i nogama", kaže Vickova majka, Jela Dodoja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Motiv još nepoznat Stravičan napad lukom i strijelom u Norveškoj: Pet je osoba ubijeno, policija uhitila 37-godišnjeg Danca

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna u centru grada Pretučena profesorica pulske gimnazije: Vozač izašao iz automobila i napao je

Iz Kantonalnog tužilaštva Srednjobosanskog kantona potvrdili su događaj i izvijestili da je otvoren predmet protiv dvojice osumnjičenika zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda, oštećenja tuđih stvari i nasilničkog ponašanja na štetu pet hrvatskih državljana.

"Osumnjičeni su ispitani pred tužiteljem na okolnosti krivičnih djela koja im se stavljaju na teret, te je nakon ispitivanja ocijenjeno da nisu pronađeni razlozi za upućivanje prijedloga za određivanje pritvora nadležnom sudu", izvijestili su.

Te dvije osobe su nakon ispitivanja puštene da se brane sa slobode.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene