Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Beogradu možete odsjesti u Hitlerovom, a uskoro i Miloševićevom apartmanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedavno otvorenom beogradskom hotelu "Mr President", preko puta beogradskog autobusnog kolodvora, u jednom apartmanu izvješen je portret Adolfa Hitlera u uniformi iz perioda nacističke Njemačke, piše u subotu beogradski Blic.

Politika hotela, kazao je tom listu direktor Dušan Zabunović, je da svaki gost u skladu sa svojim željama može izabrati u "čijem" apartmanu želi odsjesti, s obzirom na to da postoje i Čaušeskuov, Castrov i Staljinov apartman, a posebno mjesto, u najluksuznijem apartmanu, pripalo je slici Josipa Broza Tita.

Pročitajte i ovo Hotel u Splitu - 2 Susjedi nisu oduševljeni Misteriozna Ukrajinka kupila je pet luksuznih nekretnina: Navodno je upletena u aferu s prodajom namirnica vojsci Slika nije dostupna Bizarni paket aranžman VIDEO Biste li za noćenje u ovome platili 50.000 dolara?

U "Hitlerovom" apartmanu trenutno je gošća iz Njemačke, koja je - prema riječima direktora hotela - kazala da se "ne slaže s politikom koju je Hitler vodio, ali da će se moći poznanicima pohvaliti da je prespavala s Fuehrerom u sobi".

- Onaj kome se to ne sviđa, može izabrati apartman s portretom predsjednika koji mu se više sviđa. Kakav god da je Hitler bio, neosporno je dio povijesti i čovjek koji je obilježio jednu epohu, a jedan naš pisac je rekao da ne postoje ni dobre niti loše stvari, već samo način na koji na njih gledamo, kaže Zabunović, vlasnik hotela koji posluje u sklopu lanca "Design hotela".

Vlasnik hotela priznaje da se pomalo plaši reakcije javnosti, ali da je spreman da u slučaju iznimno negativnih komentara razmisli o uklanjaju pojedinih portreta.

Međutim, dodaje, gosti hotela uglavnom reagiraju ravnodušno, jer unaprijed očekuju dekoraciju soba s likovima bivših i sadašnjih predsjednika, pa i najvećih diktatora i ratnih zločinaca.

S obzirom da hotel još uvijek ne radi punim kapacitetom, vlasnik kaže da sprema još neka iznenađenja, a među njima je i apartman Slobodana Miloševića, koji zasad još nije "u ponudi".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene