Spašavanje djevojčice ispod ruševina
Spašavanje djevojčice ispod ruševina Foto: screenshot/Youtube Zynga Poker

U eksploziji u Bejrutu poginulo je najmanje 135 ljudi, a ranjeno ih je više od 4 tisuće. Objavljena je snimka dramatičnog trenutka spašavanja male djevojčice koja je 24 sata bila zarobljena pod ruševinama.


Raste broj žrtava stravične eksplozije u Bejrutu, a za mnogima se još traga. Na snimci koja kruži društvenim mrežama, a za koju lokalni mediji kažu da je snimljena u srijedu navečer vidi se kako spasioci pronalaze malu djevojčicu zarobljenu pod ruševinama.

Vezani članci Bejrut nakon strašne eksplozije u kojoj je poginulo više od 200 ljudi Raste broj žrtava bejrutske eksplozije, još jedna članica vlade podnijela ostavku Posljedice razorne eksplozije u Bejrutu Razorna eksplozija u Bejrutu stvorila krater dubok 43 metra, bez krova nad glavom ostalo 300.000 ljudi

Spasioci golim rukama pomiču krhotine srušene zgrade, a među njima izviruje mala djevojčica.

Ranije tijekom dana iz ruševina je izvučen i živ muškarac, a brojne obitelji još tragaju za desecima nestalih, prenosi Daily Mail.

Stanovnici Bejruta prozivaju u četvrtak libanonske vlasti izražavajući ljutnju zbog, kako tvrde, nemara koji je doveo do snažne eksplozije u bejrutskoj luci koja se dogodila u utorak. Eksploziju je izazvalo 2750 tona amonijeva nitrata koji nije bio sigurno uskladišten u lučkim skladištima.