Obavijesti Video Pretražite Navigacija
traga se za nestalima

Dramatična snimka iz Bejruta: Spasioci golim rukama otkopavaju ruševine, pronašli djevojčicu koja je bila zatrpana 24 sata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U eksploziji u Bejrutu poginulo je najmanje 135 ljudi, a ranjeno ih je više od 4 tisuće. Objavljena je snimka dramatičnog trenutka spašavanja male djevojčice koja je 24 sata bila zarobljena pod ruševinama.

Raste broj žrtava stravične eksplozije u Bejrutu, a za mnogima se još traga. Na snimci koja kruži društvenim mrežama, a za koju lokalni mediji kažu da je snimljena u srijedu navečer vidi se kako spasioci pronalaze malu djevojčicu zarobljenu pod ruševinama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Strašne posljedice Razorna eksplozija u Bejrutu stvorila krater dubok 43 metra, bez krova nad glavom ostalo 300.000 ljudi Slika nije dostupna GOLEMA ŠTETA Bijesni stanovnici Bejruta pokušali ući u parlament, u neredima ubijen policajac. Libanonski premijer najavio prijevremene izbore

Spasioci golim rukama pomiču krhotine srušene zgrade, a među njima izviruje mala djevojčica.

Ranije tijekom dana iz ruševina je izvučen i živ muškarac, a brojne obitelji još tragaju za desecima nestalih, prenosi Daily Mail.

Stanovnici Bejruta prozivaju u četvrtak libanonske vlasti izražavajući ljutnju zbog, kako tvrde, nemara koji je doveo do snažne eksplozije u bejrutskoj luci koja se dogodila u utorak. Eksploziju je izazvalo 2750 tona amonijeva nitrata koji nije bio sigurno uskladišten u lučkim skladištima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene