Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijepa ambicioznost

TV zvijezda platila 50 tisuća eura za ubojstvo bivšeg šefa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Elena Skordelli, voditeljska zvijezda na Cipru optužena je za ubojstvo svog bivšeg šefa.

Prije deset mjeseci policija je pronašla beživotno tijelo Andisa Hadjicostisa u automobilu ispred njegove kuće u centru Nikozije. Dvojica Grka na motoru su da uppucala iz neposredne blizine. Istraga je policiju odvela na 41-godišnju voditeljicu središnjih vijesti televizijske kuće Sigma kojoj je vlasnik bio žrtva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Posjetitelji donosili donacije VIDEO Očaj na Cipru: Za vojsku nezaposlenih humanitarni koncert Slika nije dostupna Nakon 12 dana Otvorile se banke na Cipru, čuvaju ih naoružani stražari

>> Proslavila se štucanjem, a sad je optužena zbog ubojstva

Pred sudom u Nikoziji kao optuženik nalazi se i Skordellin brat te se sumnja da je zajedno s njim isplanirala ubojstvo šefa nakon što je dobila otkaz. No, osim osvete zbog primljenog otkaza postoje dokazi koji potvrđuju teoriju da je Skordelli zajedno s bratom bila vlasnik 20 posto dionica kompanije te da su htjeli otkupiti ostatak dionica i postati većinski vlasnici.

Skordelli sad prijeti doživotna kazna zatvora. Suđenje je započelo početkom godine no odgođeno je zbog uhićenja Moldavca Gregorisa Xenofontosa, muškarca koji je pucao na medijskog mogula. Policiji je priznao kako je od Skordelli i njenog brata primio 50 tisuća eura za ubojstvo Hadjicostisa.

'Voljela je objektiv i stalno je htjela biti ispred kamera', komentirali su njjne kolege iz informativnog programa. Skordelli je udana majka dvoje djece koja je strelovitom brzinom od vizažistice postala vodeće lice te televizijske kompanije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene