Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prva javna potvrda

Turski tužitelj potvrdio: Novinar Jamal Khashoggi zadavljen je i raskomadan

Ubijeni novinar Jamal Khashoggi (Foto: AFP)
Ubijeni novinar Jamal Khashoggi (Foto: AFP) Foto: jamal, Khashoggi
Prva je to javna potvrda od strane službene osobe u Turskoj da je Khashoggi zadavljen i raskomadan nakon ulaska u konzulat 2. listopada.

Saudijski novinar Jamal Khashoggi zadavljen je odmah nakon što je ušao u saudijski konzulat u Istanbulu, a potom je njegovo tijelo raskomadano i bačeno na nepoznatu lokaciju, objavio je u srijedu ured glavnog tužitelja u Istanbulu, javlja AP.

Pročitajte i ovo Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

Prva je to javna potvrda od strane službene osobe u Turskoj da je Khashoggi zadavljen i raskomadan nakon ulaska u konzulat 2. listopada, gdje je došao rješiti dokumentaciju uoči vjenčanja sa svojom turskom partnericom.

Khashoggi je inače živio u SAD-u svojevrsnom izgnanstvu strahujući od odmazde zbog svojih kritičkih stavova o politici Saudijske Arabije.

Kraljevina je zbog Khashoggijeva ubojstva uhitila 18 ljudi i otpustila pet visokih vladinih dužnosnika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene