Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Letio prema Istanbulu

Turski privatni avion s jedanaest putnika pao u Iranu

Ilustracija: Dino Stanin/PIXSELL
Ilustracija: Dino Stanin/PIXSELL
Privatni turski avion s jedanaest putnika i članova posade na letu iz emirata Šarže prema Istanbulu srušio se u Iranu, objavio je glasnogovornik kontrole leta, a prenosi novinska agencija ISNA.

Turski Crveni polumjesec objavio je da je zrakoplov pripadao turskoj tvrtki Basaran Holding, te da su svi putnici i članovi posade poginuli, a među njima i najmanje član obitelji poslovnog čovjeka Huseyina Basarana.

Pročitajte i ovo Alen Šćurić gost Dnevnika Nove TV Zrakoplovni stručnjak: "Sve se svodi na odluku tog pilota koji je ipak neiskusna osoba, obično su prepotentni i kažu - mi to možemo" Katarina Jusić Mezga IDENTITET NIJE UTVRĐEN Misterij smrtonosnog pada aviona: Očevici otkrivaju što su vidjeli i čuli

Mediji su ranije javili da se zrakoplovom u Tursku vraćala Basaranova kći zajedno sa sedam prijateljica s djevojačke večeri u Dubaiju. Ona se trebala udati sljedećeg mjeseca.

Zrakoplov je nestao s radara i srušio se na jugozapadu Irana. Glasnogovornik spasilačkih službi izjavio je da je letjelica pala u planinskom području i zapalila se.

Šarža je jedan od sedam emirata u sastavu Ujedinjenih Arapskih Emirata.  (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene