Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Polio se benzinom

Turska: Čovjek se htio zapaliti ispred Erdoganova ureda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac se htio zapaliti u srijedu ispred ureda turskog premijera Recepa Tayyipa Erdogana, ali mu je pružena pomoć i prevezen je u bolnicu, javili su mediji.

Tridesetdevetogodišnjak se polio benzinom ispred prostorija u četvrti Kizilayju, u središtu Ankare, turske prijestolnice, a zatim se zapalio, dodaje agencija Anadolija.

Redarstvenici koji su se zatekli na mjestu nesreće odmah su mu priskočili u pomoć, ali je muškarac zadobio opekline po licu i rukama, dodaje agencija. Zasad nisu poznati razlozi njegova čina.

Pročitajte i ovo Ilustracija od utorka Loše vijesti za vozače, poskupljuje gorivo: Ovo su nove cijene Gorivo - 1 Neslužbeno Loša vijest za vozače: Sljedeći tjedan poskupljuje jedna vrsta goriva

>> Pucnjava pred uredom turskog premijera

Erdogan nije bio u uredu u vrijeme izgreda budući da boravi u posjetu Indoneziji. Sličan se izgred dogodio i u ponedjeljak na istome mjestu. Navodno "neuravnotežen" muškarac ispalio je u zrak tri hitca nakon čega ga je privela policija. Muškarac, tridesetčetverogodišnji Turčin, pušten je nakon toga. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene