Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mještani bijesni

VIDEO Turističkom raju prijeti najezda krokodila!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogi turisti se kupaju bezbrižno ne razmišljajući o opasnosti koja im prijeti.

Turisti i stanovnici popularnog ljetovališta u Kostariki upozoreni su na povećan broj napada krokodila. Broj ovih gmazova u rijeci Tempisque u provinciji Guanacaste utrostručio se i može ih se zamijetiti kako plivaju tik uz obalu.

Pročitajte i ovo Kruzer Norwegian Cruise Line Krstarenje iz noćne more Putnici jurili kroz šest država kako bi uhvatili kruzer koji ih je ostavio na obali: "Među nama ima teških bolesnika!" Konkretne turističke brojke - 3 Turizam u Hrvatskoj Po Uskrsu se sezona poznaje: Uspoređujući ovaj datum s lanjskim, gostiju je nešto manje, ali zbog jedne stvari taj podatak ne treba zabrinjavati

Mještani kažu kako lokalne vlasti ne čine dovoljno kako bi upozorili ljude na opasnost. 'Tražili smo pomoć, ali nema nikakvih programa prevenciji niti informacija o tome što raditi. Jedino što znamo jest ono što se širi putem društvenih mreža', kaže jedna mještanka.

VIDEO Fotografirao krokodile, pa umalo završio u njihovim raljama

Stručnjaci kažu kako je povećan broj napada krokodila zapravo posljedica problematičnog ponašanja ljudi, a ne životinja. Ribolov, rekreacija, pa i pranje rublja u rijeci smata ovim životinjama zbog čega sve češće napadaju, piše AP.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene