Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Opasan posao

VIDEO Fotografirao krokodile, pa umalo završio u njihovim raljama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok je fotograf Antonio Ruiz iz Costa Rice snimao gladne krokodile kojima su okupljeni bacali hranu, gotovo je ostao bez života. Događaj je snimljen i objavljen na internetu.

Krokodili su umalo pojeli fotografa Antonia Ruiza, a događaj je snimio njegov prijatelj David Clow na području Rio Tarcoles, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Maltretiranje djevojke u Splitu napale je dvije žene Djevojke su uhićene: Društvenim mrežama širi se video maltretiranja djevojke u Splitu Teroristi u Crocus City Hallu u Moskvi - 2 Mučnih 90 sekundi užasa "Ubijte ih bez milosti, dolazimo u ime Boga": Islamska država objavila zatrašujuću snimku napada u Moskvi

Ruiz se u jednom trenutku skroz približio vodi, dok su njegovi prijatelji životinjama bacali hranu. Čini se kako su se baš tada Ruiz i prijatelj koji je snimao događaj posvađali oko toga koliko se fotograf približio gladnim krokodilima. Naime, dva krokodila koja su se iznimno približila obali, uzrujali su Ruizova prijatelja.

>> Ima samo tri godine, a najradije se igra s krokodilima i zmijama

Ubrzo je jedan skočio za komadom dobačenog mu mesa, dok je drugi krenuo prema fotografu. Približio mu se na svega nekoliko centimetara udaljenost prije nego je Ruiz shvatio da bi se mogao naći u raljama hladnokrvnog gmaza. Brzo je uzmaknuo i srećom prošao bez ozljeda.

Ovaj događaj možete pogledati i vi u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene