Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dobrostojeće pristaše bivšeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa mogu za iznose koji dosežu i 250.000 dolara zakazati s njim večeru, a prikupljeni bi novac trebao biti uložen u njegovu kandidaturu za predsjedničke izbore, piše Guardian.


Akcija prikupljanja novca, nazvana "Forum kandidata za vraćanje Kongresa" zakazana je za 23. veljače na Trumpovom imanju Mar-a-Lago u Palm Beachu na Floridi, navodi britanski list.

Vezani članci Donald Trump VIDEO Trump se vratio na Facebook: Pogledajte prvu objavu nakon dvije godine Donald Trump i Stormy Daniels (Foto: AFP) Donald Trump mogao bi zaraditi kaznene prijave zbog tajnih isplata pornozvijezdi Stormy Daniels

Trumpov super PAC - organizacija koja prikuplja novac za njegovu kandidaturu - poslala je pozivnice svim potencijalno zainteresiranima.

Iako će događaju prisustvovati republikanski kandidati za Kongres, prikupljeni novac će biti namijenjen isključivo za Trumpov super PAC, navodi Guardian.

Za 250.000 dolara (125.000 po osobi) parovi mogu zakazati privatnu večeru s Trumpom, fotografiranje s njim i mogućnost da dvije noći ostanu u Mar-a-Lagu.

Za 100.000 dolara po paru dobivaju fotografiranje s Trumpom, ali će večerati s kandidatima za Kongres, a ne s bivšim predsjednikom.

Za 50.000 dolara gosti će dobiti večeru, ali neće biti slike s Trumpom već samo s kandidatima, a najniža cijena je 5000 dolara za što će dobiti samo prisustvo na večeri, ali ne baš najbolje stolove.

U međuvremenu, Trump, koji sam sebe i dalje oslovljava kao ''predsjednik'', a tako piše i na poslanim pozivnicama za ovaj vikend u odmaralištu na Floridi, bacio se, barem privremeno i u DJ vode.

Naime, kako piše Newsweek u pozivu piše kako će se puštati "odlična glazba puštati u petak i subotu. Predsjednik Trump imat će ulogu DJ-a".

Još nije poznato kako su protekle DJ Trumpove večeri i je li on sam doista puštao glazbu ili je samo napravio odabir i/li unaprijed pripremio playlistu.

Poziv na večeru na Twitteru je objavila reporterka New York Timesa Maggie Haberman.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju