Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poticaj vrijedi do Nove godine

Trudnice požuruju porode zbog 2.500 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trudnice u Španjolskoj koje se nalaze u posljednjem stadiju trudnoće požuruju s porodom kako bi dobile vladin poticaj od 2.500 eura.

Od Nove godine španjolska Vlada ukida poticaj za novorođenče koji je uveden 2007. godine, a uslijed ekonomske krize i mjera štednje u sljedećoj godini odlučeno je ukidanje ovog poticaja. No, ekonomska kriza udarila je i na građane pa su mnoge trudnice požurile u bolnice i ginekološke klinike kako bi dijete rodile u 2010. godini.

Pročitajte i ovo Brza brodica pomorske medicinske službe "impresivna brzina" Nova brodica pomorske medicinske službe u roku od sat vremena prevezla trudnicu s Raba u Rijeku Baby boom u Zagorju, ilustracija 18 beba u tjedan dana Baby boom u Zagorju: "Bila je plodna godina, malo smo se svi potrudili"

>> Bebe pretilih trudnica bit će pretili ljudi

Uz suvremene medicinske tretmane izazivanja trudove neke Španjolke se odlučuju na tradicionalne metode poput hodanja, pogotovo uz i niz stepenice. Osim toga više se jedu jagode i pije mlijeko s cimetom za što se vjeruje da izaziva trudove.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene