Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trudnica s Filipina preživjela je 24 uboda nožem i ranjavanje iz vatrenog oružja.


Napad su navodno počinila dvojica policajaca osumnjičena za krađu i iznuđivanje. Grace Capistrano svjedokinja je u sudskom procesu koji se vodi protiv dvojice policajaca osumnjičenih za krađu i iznuđivanje, rekao je šef regionalne policije. Glavni inspektor Samuel Pagdilao izvijestio je kako su dvojica osumnjičenih policajaca privedena, a za još dvojicom njihovih kolega umiješanih u ilegalne poslove potraga još traje.

Vezali joj ruke i izboli je nožem

Vezani članci Shaina West Ljudi su mislili da je luda kad su vidjeli što radi u kuhinji, a ostali su šokirani kad su vidjeli što radi izvan nje Slika nije dostupna Brutalno ubojstvo u Sibiru: Zagrepčanin nožem izbo prijatelja iz Niša?!

Capistrano je istražiteljima ispričala kako su je u utorak četvorica osumnjičenih otela iz njezina doma u gradiću Angono, 30-ak km od Manile. Vezali su joj ruke i usta te joj potom zadali više uboda nožem po različitim dijelovima tijela, pucali u nogu, a potom je gurnuli u jarak uz cestu pretpostavljajući da je već mrtva.

No 22-godišnja trudnica uspjela je dopuzati do ceste, gdje ju je zamijetio vozač kamiona i odmah odvezao u policijsku postaju, a potom je prebačena u bolnicu na liječenje. Pravo je čudo da su i ona i nerođeno dijete preživjeli ovakvo mučenje, komentirali su liječnici. (HIna)