Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Carski rez

Trudnica i suprug poginuli dok su išli na porođaj, beba spašena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi bračni par poginuo je prometnoj nesreći na putu u bolnicu u New Yorku. Dijete je preživjelo.

Nachman i Raizel Glauber, 21-godišnjaci iz New Yorka vozili su se na stražnjem sjedalu taksija kada se u njih zaletjelo jedno vozilo, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć, ilustracija Prevezeno u bolnicu Teška nesreća kod Sinja: Auto naletio na dijete, ima ozljede opasne po život Ilustracija Istraga u Španjolskoj Mlada majka umrla na porodu, iskrvarila je pored svoje mrtve bebe: "Trpjela je strašne bolove"

>> VIDEO Beba u sudaru ispala na cestu, umalo je zgazila dva kamiona

Nachman Glauber proglašen je mrtvim u bolnici Beth Israel, a njegova je supruga prevezena u bolnicu Bellevue na Manhattnu. Ondje su liječnici izveli hitan carski rez. Rođeni dječak je dobro, ali njegova je majka kao i otac izgubila bitku za život.

Izletjela iz automobila

Silina udarca u taksi kojim su se vozili bila tolika da je Raizel Glauber izletjela iz automobila pod vozilo parkirano u blizini. Njezinog supruga Nachmana iz taksija su izvadili tek nakon što su otpilili krov, ispričala je jedna svjedokinja.

Dječaka će nazvati po ocu

Raizel je bila trudna sedam mjeseci. Iako je rođen ranije, liječnici kažu da je dječak dobro, a rođaci su kazali kako će dječaka nazvati po njegovom poginulom ocu.

Vozač pobjegao

Policija je priopćila da su razlozi zbog kojih je mladi par krenuo u bolnicu bili povezani s trudnoćom, a njihov susjed Abraham kaže da su se u bolnicu uputili kako bi Raizel rodila.

Vozač automobila koji se zaletio u njih te uzrokovao ovu tešku nesreću pobjegao je i za njim se traga.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene