Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novo čudo

'Trudan muškarac' ponovno je trudan!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trudan muškarac Thomas Beatie ponovno je trudan te očekuje drugo dijete. Nova beba na svijet će doći u lipnju iduće godine, gotovo 12 mjeseci nakon rođenja njegovog prvog djeteta, kćeri Susan Juliette, prenosi Daily Mail.

Thomas Beatie, koji je rođen kao žena, ali je nakon niza operativnih zahvata i hormonskih tretmana počeo živjeti kao muškarac, zajedno sa s vojom suprugom Nancy živi u Oregonu (SAD). Javnost je šokirao početkom ove godine kad je objavio svoju trudnoću u gay magazinu 'The Advocate'. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Foto: Trudan muškarac u iščekivanju rođenja svoje kćeri Slika nije dostupna Foto: Trudnički dani trudnog muškarca

Tridesetčetverogodišnji Beatie se prije deset godina vjenčao sa suprugom Nancy kojoj su zbog bolesti već prije 20 godina odstranili maternicu. 

Supružnici su najviše od svega željeli imati dijete. Na ovaj neobičan potez odlučili su se i držali ga se iako su doživjeli negodovanje liječnika i onih kojima su svoje želje priznali.
Beatie je prestao uzimati muške hormone, za četiri mjeseca dobio mjesečnicu, te nakon što je prošao kroz ruke devet liječnika, nakon godinu dana je uspio zatrudnjeti. 

>> Trudni muškarac rodio djevojčicu

'Kako se osjećam kao trudan muškarac? Nevjerojatno. Unatoč što u mom trbuhu raste novi život ja sam i dalje siguran da sam muškarac. Na jedan način doživljavam se kao svog surogata, jer je moj identitet muškarca i dalje nedodirljiv. Za svoju sam suprugu ja njezin suprug koji nosi naše dijete. Sretan sam što imam suprugu koja me u tome podržava. Ona će biti njezina majka, a ja otac i bit ćemo obitelj, rekao je Thomas Beatie tijekom prve trudnoće.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene