Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Foto: Trudnički dani trudnog muškarca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjećate se trudnog muškarca? Thomas Beatie očekuje prinovu 3. srpnja. Djevojčica koju nosi, tako je i prije nego što je došla na svijet, postala čudo. Naime, za nešto malo više od šest tjedana, trudan muškarac postati će majka.

 A kako se priprema za ovaj neobičan događaj?

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Slika nije dostupna Trudni muškarac rodio djevojčicu

Poput svakog drugog muškarca ili žene. Pa je tako viđen kako ispred svoje kuće kosi travu, obučen u majicu s natpisom 'Define Normal' (Definiraj normalno).

Ovaj 34- godišnjak kaže kako je poput svake druge majke.

- Svojim susjedima i svojoj ženi ja nisam neobičan. Jer želja za djecom nije ni muška ni ženska, već ljudska, rekao je Thomas Beatie.

Obavljanje kućanskih poslova u tako velikom stupnju trudnoće može biti iscrpljujuć posao. On pak iz daljine izgleda poput prosječnog muškarca koji ležerno na suncu kosi travu.

Ipak muškarac je to čije će porođaj ući u svijetsku povijest.

Iako njegova trudnoća izaziva veliku pažnju i šok diljem svijeta, njega pak muče isti problemi kao i mnogo treudnica dilje svijeta. 

- Napuhan sam, a nažalost ne postoji odjeća za trudne muškarce. Ja i moja supruga zaljubljeni smo i sretan smo par. Moj trbuh raste kako raste novi život u meni. I bez obzira na to, ja sam siguran i uvjeren u svoju muškost, rekao je Thomas Beatie.

Ovaj dizač utega i vlasnik crnog pojasa u karateu, kaže kako je njegova trudnoća zasada bila bez problema i potpuno kao i svaka druga, pa čak ima i strahovitu želju za određenom hranom, kod njega je riječ o soji i artičokama.

Rođen kao žena, imenom Tracy Lagondino, muškarac postaje djelomičnom operacijom promjene spola prije 10 godina. Nakon toga podvrgnut je uzimanju muških spolnih hormona, i uklonjene su mu grudi. Ipak je odlučio zadržati svoje ženske reproduktivne organe, pa zahvaljujući tome on i njegova 45- godišnja djevojka Nancy, kojoj je maternica uklonjena prije 20 godina, mogu imati djece.

Thomas je uzimao veliku količinu testosterona čije je djelovanje tijekom mjeseci dovelo do gotovo nemoguće misije da ima dijete. Tijekom šest mjeseci uzimanja testosterona, počeo je izgledati kao muškarac, a kroz godinu dana glas mu se produbio te je počeo poprimati crte ličnosti muškarca.

Zanimljivo je što je Thomas uspio ubrzo nakon prestanka uzimanja injekcija testosterona povratiti funkcije ženskih reproduktivnih organa.

Svjestan je da ga očekuje svakodnevna bitka za prihvaćanjem okoline, pa čak i njegove obitelji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene