Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađeni preklopni noževi

Masovna tučnjava migranata u Mostaru: Noževima izboli Marokanca, liječnici mu se bore za život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Migrant iz Maroka u noći na petak izboden je u mostarskom naselju Bejrut. Liječnici se bore za njegov život.

Liječnici Kantonalne bolnice "Dr. Safet Mujić" u Mostaru bore se za život migranta iz Maroka koji je u noći na petak u naselju Bejrut izboden nožem.

Pročitajte i ovo Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću... Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova Osvrnuo se i na Milanovića Božinović o migrantima koji dolaze u Hrvatsku: "Oni kod nas dobiju 20 eura. Nemamo miigrantski problem"

Dežurni liječnik Elvedin Habibija kazao je da je izbodeni migrant dovezen u stanju šoka, bez tlaka, s izuzetno ozbiljnim ozljedama koje su mu nanesene u abdominalnom dijelu s lijeve strane. Operacija je trajala više od četiri sata, a sve su daljnje prognoze neizvjesne, piše Avaz.

"On je trenutačno smješten na Odjelu intenzivne njege, na aparatima je i njegovo je stanje jako teško", dodao je dr. Habibija.

Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, kazao je da su građani u 22:10 prijavili tučnjavu između više migranata.

Dolaskom na lice mjesta su zatekli sedamnaestogodišnjaka iz Maroka koji je kazao da su njegova brata nožem izbola trojica Marokanaca. Oni su, rekao im je, pobjegli prema Autobusnoj stanici Mostar.

Policija je nedaleko od mjesta događaja pronašla dva preklopna noža, a intenzivno tragaju za odbjeglim migrantima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene