Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi završili u bolnici

Detalji teške nesreće kod Mostara: 78-godišnji vozač BMW-om pokosio tri tinejdžerice

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak oko 19:15 u naletu automobila stradale su tri tinejdžerice, a u bolnicu je prevezen i 78-godišnji vozač.

Teška prometna nesreća dogodila se u utorak navečer u Blagaju kod Mostara, kada je vozač BMW-a naletio na tri tinejdžerice.

"Djevojčice su 2007. godište, dvije su teško ozlijeđene, a jedna lakše, ukazuje im se medicinska pomoć i na svu sreću nisu životno ugrožene", rekao je dežurni tužitelj za Klix.ba

Tinejdžerice su, nakon što su izašle iz autobusa koji je produžio put, prelazile cestu. Propustile su dva automobila koja su vidjele na cesti i kad su krenule prelaziti, pojavilo se treće vozilo koje ih je pokupilo. Bio je to BMW kojim je upravljao 78-godišnji vozač. 

"Vozač je 1945. godište i pružena mu je medicinska pomoć zbog životne dobi, ali nema ozljeda i nije ugrožen. Nakon što se provedu potrebna vještačenja vidjet ćemo što je točno bilo, ali u svakom slučaju, noćas neće biti lišen slobode i neće biti predložene mjere pritvora, jer nema zakonskih razloga za takvo što", rekao je dežurni tužitelj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene