Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images

Trogodišnje dijete domoglo se pištolja koji se nalazio u njihovu domu u Južnoj Karolini i ustrijelilo svoju majku. Ozlijeđena žena preminula je u bolnici. Istraga je u tijeku.


U srijedu ujutro u Južnoj Karolini dogodila se nezapamćena tragedija:  trogodišnje dijete hicima iz pištolja ubilo je majku, 33-godišnju majku Coru Lyn Bush u njihovu domu u Spartanburgu.

Stravičnom činu svjedočila je i djetetova baka. 

Iz šerifova ureda priopćeno je da je mlada žena umrla dva sata kasnije u lokalnoj bolnici.

Nakon što je njezina kći odvezena u bolnicu, djetetova baka ispričala je kako se incident dogodio.

Rekla je da je trogodišnje dijete došlo do neosiguranog vatrenog oružja i da je odgovorno za smrt njezine kćeri, navodi Daily Mail.

Ilustracija Stravično ubojstvo u susjedstvu: Izbo bivšu suprugu pa pobjegao, u stanu bila i njezina majka

Jasmine Hartin Živjela je kao u snu, a danas živi u kolibi i pere rublje u rijeci: "Daleko je to od milijarderskog načina života, jedna noć kriva je za sve"

Istraga je u tijeku, a iz šerifova ureda priopćeno je kako sve prikupljene informacije govore da je incident rezultat toga što je malo dijete dobilo pristup neosiguranom vatrenom oružju i slučajno ustrijelilo majku koja je nakon toga preminula u bolnici.

U posljednjoj tragediji koja se dogodila u kolovozu, 12-godišnji dječak slučajno ubio svoju majku.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju