Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majka zlostavljačica

Trogodišnjem sinu slomila vilicu i ostavila ga da se igra s lešom psa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slomljene vilice, trogodišnji dječak igrao se s mrtvim psom kao da je igračka, kada je po njega u srpskom selu Stražilo došla socijalna radnica. Zanemarivanje djeteta prijavili su susjedi.

Socijalnoj je radnici nešto pokušao reći, ali nije mogao. Vilicu mu je slomila 24-godišnja majka Snežana M., piše Blic.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu"

Dječak je s majkom i njezinim dečkom živio u trošnoj kućici bez struje, u koju su se doselili prije dvadesetak dana, bježeći od bivšeg Snežaninog supruga. Susjedi kažu kako je dijete svakog dana po selu hodalo golo i krvavo te kako ga je čovjek s kojim Snežana živi stalno tukao i izbacivao noću iz kuće, čak i po zimi.

'Dijete nije oduzeo Centar za socijalni rad, nego otac Dragan. On živi u Požarevcu', rekla je Snežana hladno i potpuno nezainteresirano za sudbinu svog djeteta.

Dok je ispred kuće pušila, okićena zlatom i nalakiranim noktima, novinarima je rekla kako nije imala uvieta za odgajanje djeteta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene