Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Panika i neodlučnost

Sledila im se krv u žilama: Moment u kojem se starica drži za goli život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad se bavite adrenalinskim avanturama, neodlučnost i paniku ostavite iza sebe, jer vas ta kombinacija može dovesti u smrtnu opasnost.

Na teži način je to otkrila 80-godišnja žena, koju je neodlučnost pri skoku padobranom u tandemu, umalo stajala glave. Vremešna žena, koja je predstavljena u medijima samo kao Laverne, kad je iz zrakoplova pogledala prema tlu, uhvatila ju je panika i grčevito se borila ostati u zrakoplovu. htjela je odustati od skoka, no njezin instruktor nije dijelio njezino mišljenje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Happy Canes' VIDEO U 98. godini pokrenula OVAJ biznis! Slika nije dostupna Sreća i 'hladna' glava VIDEO Dvaput izbjegao smrt tijekom skoka s padobranom!

Nakon kraćeg natezanja i uz pomoć kolege, oslobodio je ruke starice i oboje su ponirali prema tlu. no, tad je krenulo po krivu, jer je Laverne gotovo ispala iz sigurnosnog pojasa i ostala tako visjeti pri brzini od 200 kilometara na sat. Padobranac koji je snimao skok, priskočio im je upomoć u zraku. Na sreću, sve je završilo bez posljedica, no stručnjaci smatraju kako je tragedija izbjegnuta tek pikom srećom.

Tony Butler iz Britanskog udruženja padobranaca, istaknuo je kako je umirovljenica mogla vrlo lagano ispasti iz sigurnosnog pojasa. "Bila je vrlo blizu ispadanja iz pojasa. na snimci se može vidjeti kako instruktor i kamerman pokušavaju držati pojas i ženu. izgleda isto kao da je žena lagana pa im je to zasigurno pomoglo", rekao je Butler za Daily Mail.

naglasio je da ukoliko skakač želi odustati od pokušaja u posljednji trenutak, to je njegovo pravo i zrakoplov se mora s njim vratiti na tlo. Instruktor i umirovljenica su uspješno aterirali na tlo, ali su oboje su se morali oporavljati od šoka. Pogledajte video snimku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene