Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NADZORNE KAMERE

Autom pokosio školarce, prolaznici rukama dignuli auto i spasili ih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije djevojčice preživjele su zahvaljujući prolaznicima koji su rukama podignuli automobil ispod kojeg su se našle nakon što ih je pokosio vozač.

Svjedoci su rekli kako se vozač pokušao parkirati, no odjednom je naglo ubrzao i zabio se u skupinu učenika koji su ondje prolazili. Dvije djevojčice i dva dječaka u dobi od 12 i 13 godina, ozlijeđeni su u nesreći, piše Daily News.

Pročitajte i ovo Djevojčice iz Gaze su ozlijeđene u napadu IDF-a Izvukli ih iz ruševina u Gazi "Moja sestra, moja voljena": Trenutak u kojem djevojčica prepoznaje svoju sestru slomit će vam srce Ilustracija Za vrijeme šetnje Konj je kopitom udario ženu u glavu u Zagrebu te je teško ozlijedio: Završila u bolnici

>>VIDEO Autom SRUŠIO majku, ZAKAČIO dijete (1) i pobjegao

Dvije djevojčice uspjele su preživjeti zahvaljujući prolaznicima koji su podigli automobil ispod kojeg su se nalazile. ''To nije bilo nešto što biste voljeli vidjeti'', rekao je David Foubister, jedan od spasitelja.

Vozač automobila policiji je rekao da je nenamjerno umjesto kočnica stisnuo gas. Iako je skirvio nesreću s nekoliko ozlijeđenih, neće biti kazneno prijavljen.

Uznemirujući video možete pogledati OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene