Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oteta djevojčica

VIDEO Džogirala kad je začula plač...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osam mjeseci stara Genesis Haley nestala je kada je ukraden automobil njezine majke u kojem je sjedila. Majka ju je ostavila samu dok je plaćala gorivo.

Beba iz Teksasa koja je nestala u ranim jutarnjim satima u ponedjeljak pronađena je uplakana pokraj trkače staze. Tijekom trčanja uočila ju je Hong Nguyen (34). Osam mjeseci stara Genesis Haley sjedila je u dječjoj autosjedalici koja je ostavljena u visokoj travi, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Granica završio u zatvoru Turčin dobio kaznu od 36 tisuća eura: Probio rampu na granici s kombijem punim migranata Ilustracija tri tjedna kasnije Slučaj bebe s teškim ozljedama: Iz bolnice stigla dobra vijest, policija još uvijek tapka u mraku

Hong je odmah nazvala 911, a policija je uskoro potvrdila da je riječ o djevojčici koja je ostala sama u automobilu dok je njezina majka plaćala gorivu. Za to vrijeme drski lopovo ukrao je automobil i bebu.

Majka otela kćer: Ne želim je cijepiti i slati u školu!

Ukradeni automobil uskoro je pronađen napušten, a s njega su skinute registarske pločice. Policija je nastavila tragati za bebom, a onda im se javila trkačica. Djevojčicu su pregledali liječnici i utvrdili da je, osim nekoliko ugriza mrava, neozlijeđena.

Objavljena je fotografija osumnjičenog za krađu i otmicu. Policija ga i dalje traži.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene