Osam mjeseci stara Genesis Haley nestala je kada je ukraden automobil njezine majke u kojem je sjedila. Majka ju je ostavila samu dok je plaćala gorivo.


Beba iz Teksasa koja je nestala u ranim jutarnjim satima u ponedjeljak pronađena je uplakana pokraj trkače staze. Tijekom trčanja uočila ju je Hong Nguyen (34). Osam mjeseci stara Genesis Haley sjedila je u dječjoj autosjedalici koja je ostavljena u visokoj travi, piše Daily Mail.

Vezani članci Zastava Hrvatske Mladić u Petrinji zapalio hrvatsku zastavu pa zaradio kaznenu prijavu Milan Bandić Bandić: "Proći će i ta korona pa ćemo disati punim plućima i piti pivu na štengama. I ja ću s njima popiti pivu"

Hong je odmah nazvala 911, a policija je uskoro potvrdila da je riječ o djevojčici koja je ostala sama u automobilu dok je njezina majka plaćala gorivu. Za to vrijeme drski lopovo ukrao je automobil i bebu.

Majka otela kćer: Ne želim je cijepiti i slati u školu!

Ukradeni automobil uskoro je pronađen napušten, a s njega su skinute registarske pločice. Policija je nastavila tragati za bebom, a onda im se javila trkačica. Djevojčicu su pregledali liječnici i utvrdili da je, osim nekoliko ugriza mrava, neozlijeđena.

Objavljena je fotografija osumnjičenog za krađu i otmicu. Policija ga i dalje traži.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook