Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzmi dijete i bježi

Majka otela kćer: Ne želim je cijepiti i slati u školu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
22-godišnja majka navodno je otela svoju kćer i ostavila poruku da je ne želi cijepiti i podvrgnuti 'ispiranju mozga u školi'.

Megan Elizabeth Everett (22), početkom svibnja nestala je s dvogodišnjom kćerkom. Ocu djeteta, Robertu Baumannu, ostavila je poruku da odlazi jer nije željela da se njihova djevojčica cijepi te da joj ispiru mozak u predškolskom obrazovanju, piše MSN.

Pročitajte i ovo Cleo Smith Potraga je trajala danima VIDEO Osuđen muškarac koji je u australskom kampu oteo četverogodišnju curicu Cvijeće za Lolu Uhićeno šest osoba Detalji horora u Parizu: Beskućnik pronašao kovčeg s tijelom djevojčice (12), u podrum ju namamila žena

Robert Baumann, tvrdi da je namjeravao cijepiti Lilly i kaže da je Everett htjela spriječiti cijepljenje kako bi izbjegla uključivanje djevojčice u službeni obrazovni sustav države u kojoj se predaje povijest crnaca. 'Ona je htjela da Lilly uči samo o Konfederaciji', rekao je otac na sudu. Roditelji dvogodišnjakinje nikada nisu bili u braku i imaju zajedničko skrbništvo nad njom.

10 izjava o cjepivima: Doznajte koje su mit, a koje istina!

'Ne mogu dopustiti da mi sudac govori kako bi moja kćer trebala biti odgojena. Nedostajat ćeš nam. Ali morala sam otići', napisala je u poruci.

Ovakvu odlučnost Everett je počela pokazivati nakon što je upoznala i započela vezu s izvjesnim Carlosom Lestersom, velikim ljubiteljem oružja i Konfederacije, tvrdi njezina majka.

Mlada žena i njezina kćer posljednji su put viđenje 6. svibnja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene